Momir Stojanović: Neistinu naručio SNS 1Foto: Fonet/Dragan Antonić

Tvrdnje da sam ušao ili sam blizak sa Sašom Jankovićem i njegovim Pokretom slobodnih građana su zlonamerna neistina režirana u SNS-u pre svega zbog toga što kao odbornik u Skupštini grada Niša iznosim čitav niz argumentovanih kritika na rad SNS-a, kao i na situaciju u Nišu.

To kaže Momir Stojanović, bivši poslanik SNS-a i predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti, nekadašnji direktor Vojnobezbednosne agencije i aktuelni odbornik Grupe građana „Iskreno za Niš“ u niškoj Skupštini.

Pojedini mediji objavili su da je Stojanović navodno blizak sa Jankovićem i PSG, te da predstavlja njihov tajni „adut“. Stojanović je navodno Jankovićeva veza sa pojedincima iz bezbednosnih struktura. „Nisam ni član Pokreta, ni u bilo kakvim dogovorima sa Jankovićem, ni njihov čovek „iz senke“. Istina je jedino da podržavam Jankovićevo zalaganje da se otete institucije države vrate narodu, kao i borbu protiv privatizacije naše države. Sve ostalo je naručena neistina“, kaže Stojanović za naš list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari