Narodna stranka: SNS u Negotinu se krije iza lika i imena Aleksandra Vučića 1Negotin Foto: J. B. K.

Predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke u Negotinu Krsta Stanković Njenjulović izjavio je danas da se SNS u kampanji za lokalne izbore u toj opštini „krije iza lika i imena“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a da je Negotin za vlast u Beogradu „zaboravljena ruska gubernija“ koje se seti samo pred izbore.

„Bilbordi u Negotinu su već oblepljeni Vučićevim likom, a ne listom kandidata naprednjaka za lokalne izbore ili njihovim kandidatom za predsednika opštine. Njihovi aktivisti maltretiraju građane tražeći im siguran glas, a rukovodioci po preduzećima ne prezaju ni od toga da pretnjama primoravaju, pre svega, radnike na određeno da svojim potpisom daju takozvani siguran glas naprednjačkoj listi“, rekao je on za list Danas.

Stanković Njenjulović, koji je prvi na listi Narodne stranke za izbore zakazane za 17. oktobar, istakao je da ta stranka ima veliku podršku u gradu, a njen rezultat će zavisiti od toga da li će kod građana preovladati strah ili će se osmeliti i „svoj glas dati prema savesti“.

„Mnogi Negotinci su ogorčeni i žale nam se na pritiske naprednjaka. Potrudićemo se da u narednih mesec dana što više budemo u kontaktu sa narodom i da predstavimo građanima da postoji i druga strana“, rekao je Stanković Njenjulović.

On je dodao da je Narodna srtanka izlaskom na izbore „učinila pravi potez“, jer se samo tako može videti „čemu je sve aktuelna vlast sklona kako bi onemogućila opoziciju da izađe na izbore“.

Predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Negotin rekao je da je to grad iz kojeg mladi ljudi odlaze, jer ne vide perspektivu, pa se zbog toga pretvara u grad penzionera.

„Za mnoge Negotince prosečna plata u Srbiji je samo san, a mnogi primaju minimalnu platu. Prethodne četiri godine ništa nije rađeno, nego su počeli da asfaltiraju pred izbore“, rekao je Stanković Njenjulović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari