Narodna stranka: Strategija SNS - negativna kampanja 1

Narodna stranka je saopštila da se strategija SNS na beogradskim izborima svela na negativnu kampanju protiv liste „Dragan Đilas – BG odlučuje, ljudi pobeđuju“.

Kako je saopšteno, time SNS „samo potvrđuje da nemaju nikakve rezultate u protekle četiri i po godine, niti bilo šta da ponude za naredni period“.

„Napadima na glavnog rivala i kreiranjem fantomskih izbornih lista neće pobeći od obaveze da Beograđanima polože račune i odgovore na pitanje ;šta je bilo sa obećanjem predsednika SNS da će prosečna plata u 2017. u Srbiji biti 500 evra, i kako se ono svelo na Beograd i to u nekoj novoj budućnosti“, ističu u saopštenju.

Iz Narodne stranke trenutnoj vlasti postavljaju pitanja i zašto umesto besplatnih vrtića i udžbenika, grad namerava da potroši pare na „gluposti poput gondole, zašto Beograđani plaćaju najskuplje centralno grejanje u Evropi, iako je cena gasa pala za 25 odsto od 2014. godine, ali i zašto rekonstrukcije ulica u gradu, poput Ruzveltove, koštaju koliko izgradnja novog autoputa u punom profilu“.

Postavljaju i pitanje zašto je sadašnja vlast zaključila štetnu koncesiju na preradu otpada u Vinči, gde Beograđani koncesionaru svake godine isplaćuju 50 miliona evra „iako je svuda u svetu to profitabilna komunalna delatnost koja lokalnoj samoupravi donosi profit“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari