Nastavljeni napadi na Narodnu stranku 1Foto: Narodna stranka

U centru Novog Sada danas su ponovo verbalno napadnuti  aktivisti Narodne stranke Novi Sad i predsednik gradskog odbora Borislav Novaković.

Agresivni verbalni napad  dogodio se u centru grada tokom razgovora predstavnika stranaka koje čine Savez za Srbiju sa građanima. Za jednog od aktera napada, koji je učestvovao i u prethodnim agresivnim ispadima na skupovima Narodne stranke u Novom Sadu, na osnovu stare fotografije pokazane na skupu na kojoj nosi majicu sa natpisom „Vučiću pederu“, jasno je da vređanje i ometanje sprovodi po narudžbini, navodi se u saopštenju Narodne stranke.
„Aktuelni režim je primitivizmom i agresijom još jednom pokušaao da spreči ono što Narodna stranka u Novom Sadu beskompromisno radi, a to je raskrinkavanje Vučićevog režima i njegove pljačkaške i izdajničke politike“, kaže Borislav Novaković, koji je i bivši gradonačelnik Novog Sada., rečeno je u saopštenju.
Aktivisti i funkcioneri Narodne stranke zajedno sa građanima Novog Sada dostojanstveno su reagovali i odbranili svoje pravo da slobodno iznesu svoje stavove u srpskoj Atini.
„Narodna stranka će uvek biti uz svoje građane,a gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića pozivamo da skupi hrabrosti i lično učestvuje u akcijama koje SNS organizuje i plaća,“ zaključio je Novaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari