Nikolić: Pojaviću se na svakom skupu SNS na koji me pozovu 1Foto: EPA / Ivan Sekretarev / POOL

Bivši predsednik Srbije i nekadašnji lider naprednjaka Tomislav Nikolić negirao je za „Novosti“ da razmišlja da osnuje pokret ili političku stranku, o čemu su spekulisali pojedini mediji.

„Ne bavim se politikom niti ću. Podržavam Srpsku naprednu stranku i imam dobru saradnju sa Aleksandrom Vučićem. Pojaviću se na svakom važnom skupu stranke na koji me budu pozvali“, poručio je Nikolić, odgovarajući na pitanje zašto u subotu nije prisustvovao proslavi devetogodišnjice osnivanja SNS na stadionu „Tašmajdan“, prenose Večernje novosti.
Predsednik Aleksandar Vučić je ranije danas, na pitanje N1 da li zna zašto osnivač i bivši predsednik SNS Tomislav Nikolić nije bio prisutan na svečanosti povodom 9. rođendana te stranke, odgovorio da to treba pitati njega.

Njegova je stvar da li želi ili ne želi negde da dođe, rekao je na pitanje da li zna zašto Nikolić nije došao na svečanost na Tašmajdanu u subotu. „Sa Tomislavom Nikolićem imam dobru saradnju, u petak smo se videli, razgovarali o odnosima s Rusijom, Kinom, videli smo se u subotu u Kragujevcu“, dodao je.

Rekao je da je to stvar ličnog opredeljenja i da ne misli da je to važno, a da je „sasvim siguran da je Tomislav Nikolić za svoju SNS uvek, a da li će negde biti na nekom skupu ili ne – to je njegova privatna stvar“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari