U montiranoj animaciji Hitler najpre traži „Slađu i Dalibora (Damjanovića)“, takođe niškog omladinca koji se zbunio u citiranju Đinđića, kako bi sproveli izvesnu kampanju, a kada mu oficiri saopšte da je Slađana „pala i slomila nogu“ viče da je ona „njegova najbolja aktivistkinja“, brine „zašto je glupača morala da nosi štikle od 30 centimetara“ i zabranjuje oficirima da pod ubuduće peru „prontom“.

– Ovo je prevršilo svaku meru. Tim mladim ljudima se svašta dešava, sve postaje bolesno i mi ćemo morati da zaštitimo njihov integritet i integritet stranke – rekao je Đurđević novinarima.

Sekvencu iz filma o kraju Hitlerovog života u bunkeru nepoznati autori koristili su više puta za različite klipove sinhronizovane aktuelnim tekstovima vezanim za društveni i politički život u Srbiji, a na samom snimku je naznačeno da je reč o parodiji. Najnovija „Hitler parodija“ postavljena je nakon što je nekoliko snimaka o neuspelom pokušaju dvoje omladinaca OO DS Palilula da citiraju Đinđića na Jutjubu pogledalo više od milion ljudi.