Nova stranka predstavila tim za Beograd 1

Akcijom „Budilnik“, na više lokacija u gradu, Nova stranka (Nova) danas je
Beograđanima predstavila svoj tim za Beograd na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić, profesorkom prava i predsednicom Saveta Nove stranke.

Vesna Rakić Vodinelić je kandidatkinja za gradonačelnicu prestonice, saopštila je ova stranka.

„Da bi se košmar završio, morate prvo da se probudite“, poručili su svojim sugrađanima aktivisti Nove.

Uz instalaciju velikog budilnika i poruke „Oni neće nestati ako zatvorite oči“, „Budilnik nema dugme za dremanje, ovo je poslednji alarm“, aktivisti Nove poručili su da izbor postoji, ali da je neophodno da se svi „probude i pogledaju oko sebe“. Izbor jeste tim Nove na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić, tim stručnih ljudi, neukaljanih biografija, koji zajedno sa građanima mogu da odbrane Beograd od primitivizma koji ga je okupirao pod naprednjačkom vlašću, poručuju iz Nove.

„Našim sugrađanima želimo da skrenemo pažnju na to da dok oni „spavaju“, najgori su zauzeli njihova mesta. Vreme je da preuzmu stvar u svoje ruke, da sami kreiraju svoju budućnost i to na način tako što će na predstojećim beogradskim izborima pažljivo birati kome će ukazati poverenje i ko će biti buduća vlast u našem gradu“, istakla je Mira Petrović, potpredsednica Nove stranke.

Tokom današnje akcije, aktivisti NOVE prikupili su par stotina potpisa građana koji Vesnu Rakić Vodinelić prepoznaju kao osobu koja će svojim integritetom garantovati pošteno i dobro upravljanje prestonicom.

Šef beogradskog odbora Nove stranke Aris Movsesijan poručio je da je „buđenje na dan izbora jedini način da odagnamo noćnu moru koju nam već četiri godine priređuje SNS vlast“.

„Nobelovu nagradu za medicinske nauke, dobio je tim stručnjaka koji se bavio ‘biološkim časovnikom’ ljudi. Nova stranka i njen tim za gradske izbore, na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić veruje da će ‘biološki sat’ građana Beograda proraditi baš na predstojećim izborima. Zato smo napravili akciju ‘Budilnik’, da pokažemo kako je kafa spremna, a biće spreman i doručak. Na građanima je da se na taj dan, dan izbora, probude, protrljaju oči, umiju i operu zube i
odvažno upute na biračka mesta“, rekao je Movsesijan, saopštila je Nova stranka.

To je, kako je rekao, „jedini pravi način da odagnamo ovu noćnu moru koju nam već četiri godine priređuje gradska SNS vlada“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari