Foto: Tweeter

On je istakao da smo u proteklih 12 meseci uspeli da se izborimo s brojnim izazovima, jer smo posle mnogo godina oborili javni dug, a uspeli smo i da smanjimo nezaposlenost i da izgradimo mnogo kilometara autoputeva, kao i regionalanih i lokalnih puteva.

Uradili smo mnogo dobrih stvari za budućnost naše dece, ali je naredna godina jedna od presudnih i u njoj ćemo samo zajedničkim snagama i jedinstveno moći i morati da sačuvamo mir i stabilnost, ne samo u Srbiji, već u celom regionu, rekao je Vučić, na Radio televiziji Srbije.

Prema njegovim rečima, 2018. mora da bude godina ubrzanih evropskih integracija za našu zemlju, ali i godina uspešne i svestrane saradnje i sa Rusijom i Kinom.

Uveren sam da zajedničkim snagama, jedinstvenom voljom i, pre svega, velikim radom i trudom možemo da postignemo najbolje moguće rezultate i značajno viši životni standard za sve naše građane, koji će se ogledati u većim platama i penzijama i svim drugim primanjima, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije se zahvalio svima na podršci koju je država imala od svih njenih građana i svim građanima koji žive u Srbiji, ali i našem narodu u regionu i širom sveta, poželeo srećnu i uspešnu Novu godinu.