Obradović: Hoće da ukinu Dveri 1Foto: Tviter/SZS

Predsednik Dveri Boško Obradović upitao je danas da li je normalno da se sa računa njihovog pokreta protivzakonito skine sav novac koji im sleduje iz budžeta za politički rad, a da o tome ćute policija, tužilaštvo, Narodna banka Srbije i Ministarstvo finansija, uprkos krivičnim prijavama i drugim dokazima koje su Dveri priložile.

Obradović je u saopštenju naglasio da su Dveri već mesec dana meta brutalnog obračuna po nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je nedavno u Njujorku rekao da su Dveri ukinute.

On je ocenio da kada se jednoj opozicionoj organizaciji ukrade sav novac sa računa i preotme „glavni medijski resurs“, uz „muk nadležnih“, onda je jasno da je reč o pokušaju onemogućavanja normalnog funkcionisanja i uništavanja političkog protivnika vlasti.

„Nemamo ni najmanju sumnju da iza ovoga stoji Vučićev režim, jer ovako drske krađe i otimačine ne bi bile moguće bez otvorene podrške i zaštite Bezbednosno informativne agencije, Tužilaštva i Privrednog suda“, naglasio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari