Obradović: Policija mi je dala podatke 1Foto: FoNet / Nenad Đorđević

Informaciju da je ministar policije Nebojša Stefanović obezbedio prevoz helikopterom zaštićenom svedoku Sinđeliću dobio sam od naših izvora u policiji.

U službama bezbednosti Srbije je mnogo ljudi koji ne mogu više da gledaju poniženje države od strane Vučićeve vlasti. Da ne govorim o lošem materijalnom statusu vojnika i policajaca. Svi oni u Dverima vide novu političku snagu koja štiti državu, nacionalne interese i najvažnije državne institucije, kao što su snage bezbednosti – kaze za Danas Boško Obradović, lider pokreta Dveri, pojašnjavajući svoju nedavnu izjavu za naš list da je „ministar policije Stefanović organizovao prevoz helikopterom izvesnog Sinđelića u danu izbora u Crnoj Gori da bi Sinđelić danas bio zaštićeni svedok tužilaštva Crne Gore u jednoj montiranoj aferi koje je zapravo odlučila izbore u Crnoj Gori“.

Posebno poniženje, kako napominje, za srpske službe bezbednosti je da rade za Vučićevog prijatelja Mila Đukanovića i da učestvuju u Milovim montiranim medijskim aferama koje mu služe za očuvanje gole vlasti.

– Zato je veliki skandal što je državljanin Srbije izručen Crnoj Gori za potrebe Milove propagande, i to korišćenjem helikoptera MUP-a Srbije. Posebno je pitanje što se u crnogorskim zatvorima još uvek nalazi više naših državljana, a da Vlada Srbije ćuti o tome zbog interesa nove koalicije Čeda – Beba – Vučić – Milo – ističe Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari