Obradović: Srpski Vikiliks -Dveriliks 1Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Predsednički kandidat pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je formirao antikorupcijski tim koji će se baviti kriminalnim radnjama političke mafije u Srbiji.

Kao neucenjeni i nezavisni predsednički kandidat imam obavezu da pokrenem političke promene i otkrijem javnosti svu istinu o političkoj mafiji koja nas je opljačkala, rekao je Obradović na konferenciji za štampu u Skupštini Srbije.

Formirao sam anti-korupcijski tim Dveri koji se bavi istraživanjem svih kriminalnih radnji vlasti i koji che biti začetak anti-korupcijskog tima budućeg predsednika u okviru nacionalnog Saveta za bezbednost, istakao je on.

Obradović je rekao da za pet godina vlasti Srpske napredne stranke nije završen nijedan sudski postupak i u zatvoru se ne nalazi nijedan političar ili tajkun koji nas je pljačkao u prethodnih 27 godina, „dakle niko nije odgovoran za ogromnu pljačku naroda i države“.

Prema njegovim rečima, antikorupcijski tim Dveri objaviće na Internet prezentaciji informacije o političkoj mafiji, uključujući snimke i transkripte telefonskih razgovora ljudi bliskih vlastima.
To nazivam srpskim Vikiliksom, odnosno Dveriliksom o kome možete da se informišete na Internet stranicama pokreta Dveri, rekao je on.

Obradović je kao pripadnike političke mafije naznačio policajce koji ne istražuju političku mafiju, državne tužioce koji kriju krivične prijave, sudije koji oslobađaju političku mafiju, bankare koji peru pare od kriminalnih aktivnosti i medije, koji su kontrolisani i sprečavaju da istina o političkoj mafiji koja vlada društvom dopre do građana. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari