Obradović: Vučić i Đukanovic poslovni ortaci koji stoje iza Beograda na vodi 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da su predsednici Srbije i Crne Gore Aleksandar Vučić i Milo Đukanović najbliži politički i poslovni ortaci i da njih dvojica stoje iza projekta Beograd na vodi.

Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da Vučić mnogo duguje Đukanoviću za svoj preobražaj, kontakte sa zapadnim obaveštajnim agenturama i regionalnim kriminalnim podzemljem.

To je razlog zašto je posle 20 godina bavljenjem politikom Vučić došao na vlast, rekao je Obradović, koji ukazuje da su Stanko Subotić, Vladimir Beba Popović i palestinski državljanin Mohamed Dahlan ključne osobe koje povezuju Vučića i Đukanovića.

Svaka tajna veza mora izaći pred javnost i mi to činimo, rekao je Obradović, koji u tome vidi razloge zašto Vučić za osam godina vlasti nikad nije otišao u Crnu Goru, niti je kritikovao Đukanovića, i zašto je “gromoglasno ćutao” posle usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.

Obradović tvrdi da je zato i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović “nasrnuo” u skupštinskoj sali na njega i poslanika Ivana Kostića. Vučić će učiniti sve da se istina ne sazna, i to će biti problem pre svega među biračima SNS, a glumataće brigu za Srbe u Crnoj Gori i SPC, rekao je Obradović, dodavši da za svoje tvrdnje ima dokaze koji će biti predmet narednih konferencija za novinare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari