Odgovor SSP Vesiću: Ko priželjkuje da padne krv? 1Foto: Stranka slobode i pravde

Sramotne optužbe Gorana Vesića da “Dragan Đilas želi da padne krv” i da bi “Đilas bio najsrećniji da je neko poginuo na promociji njegove knjige”, najmorbidnija su do sada verzija gebelsovske propagande primenjene na SNS način, po principu – pripiši drugome ono što sam činiš, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

U saopštenju se podseća “da je opozicionim političarima i organizatorima protesta širom Srbije već puštena krv”.

Ko gotovo svakodnevno na naslovnicama režimskih tabloida najavljuje krvave obračune, crta mete na čela ljudi, huška na sukobe i preti ratovima? I ko to nagrađuje tako što iz gradskog budžeta daje pare za ove tabloide?

Ko je iz galerije Progres izašao okružen privatnim batinašima, ko im je naložio da vređaju i tuku okupljene građane?

Ko to neprestano govori o smrti – pokušajima atentata koji se nikada nisu desili, izmišljenim linčovanjima i vešanjima predsednika države? Ko razbija glave studentima, opozicionim političarima, neistomišljenicima?

I ko onda priželjkuje krv, plaši narod, deli ljude?

Poručujemo Vesiću da ukoliko misli da će, nakon što nebrojeno puta pomene “krv” i “ubistvo”, krv zaista i pasti od strane opozicije  – grdno se vara. Zato bolje neka se mane ovog metoda kojem ga podučava njegov partijski šef i spremi se za odbranu na sudu, jer za ove gnusne optužbe odgovaraće pred zakonom, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari