Đački autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci išli peške u školu 1Foto: B. C. (arhivska fotografija)

Autobus koji prevozi đake na relaciji čačanskih sela Mrčajevci – Ostra nije saobraćao dva dana zbog anagažovanja za prevoz članova i simpatizera Srpske napredne stranke na doček ruskog predsednika Vladimira Putina u Beogradu, objavio je danas čačanski portal Ozonpress.

Više od 20 učenika juče i jutros bilo je prinuđeno da pešači desetak kilometara po snegu kako bi došli do škole i natrag, a neki iz udaljenih sela nisu se ni pojavili u školi, jer nisu znali da autobus neće doći, a nemaju mogućnost da ih neko doveze, piše portal pozivajući se na informacije koje je dobio od roditelja tih učenika.

„Kada su nam deca javila da nema đačkog autobusa zvali smo vozača, zabrinuti pre svega za njega, jer on održava tu liniju i svi ga znamo. Rekao nam je da vozi naprednjake na miting u Beograd i da se izvinjava deci ali da nije do njega“, rekao je jedan od roditelja čije ime nije objavljeno, ali je poznato redakciji portala.

Đački autobus nije saobraćao ni jutros, jer se sinoć pokvario u Ljigu pa je poslat drugi po mitingaše.

U saobraćajnoj firmi „Autoprevoz“ u Čačku portalu Ozonpress je potvrđeno da je autobus prevozio naprednjake na miting u Beograd, da je ostao u kvaru i da je vozač zadužio drugi autobus koji će početi da saobraća danas popodne.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari