Palma: Sve laži Marinike Tepić 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma potvrdio je dana za TV Pink da je spreman da da izjavu policiji o svim navodima koje je iznela potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koje je nazvao lažima, i zamolio nadležne institucije da ubrzaju postupak.

Marinika Tepić svakodnevno nastavlja sa patološkim lažima. Ona je na konferenciji za novinare rekla da se u telefonu mog najbližeg saradnika nalaze slike sa golim maloletnicama.

A, istina je da je prošle godine sestra od strica jednog opozicionara u Jagodini, a kojoj ne želim da pominjem ime, pretila direktorki Centra za socijalni rad Biserki Jakovljević, da će objaviti slike njene nage maloletne ćerke, rekao je Marković. Tepić – moraš u zatvor, zbog svih laži koje si iznela protiv mene, a sve si slagala. Ne postoji nijedan dokaz, jer ne postoji delo i samim tim nema ni žrtava, ni svedoka, naglasio je Marković, saopštila je Skupština opština Jagodine.

Marković je istakao da Srbija ima svoje pravosudne institucije, kojima veruje, ali da je situacija takva da on već desetak dana svaki dan ide da se pravda za nešto što nije uradio. Zato molim institucije da ubrzaju proces. Sve Marinikine laži sam demantovao, ne usmeno, nego pismeno. Sve je laž, rekao je Marković.

Podsetimo, Tepić je 19. aprila izjavila da su u hotel „Alfa“ u selu Končarevo kod Jagodine, kao i u klubu i prenoćištu „Tigar“ u tom gradu, na žurke kojima su prisustvovali čelnici vlasti „dovođene iz Beograda devojčice od 15, 16, 17 godina“, kao i da se „znalo da posle takvih žurki te devojčice ostaju sa njima“.

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da „borba“ potpredsednice te stranke Marinike Tepić u slučaju podvođenja u Jagodini nije predsednička kampanja, kako je ranije ocenio predsednik pokreta Dveri Boško Obradović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari