Pavlović: Isključena struja Sportskom centru Banjica, lažnja obećanja SNS-a 1Foto: Narodna stranka

Odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da je Sportskom centru Banjica isključena struja, čime su mnogobrojni sportisti, među kojima je najviše najmlađih, onemogućeni u obavljanju svakodnevnih sportskih aktivnosti, kao i organizovanje sportskih takmičenja na vodi, pošto su pod upravom centra i otvoreni i zatvoreni bazeni.

„Razlog obustave isporuke električne energije su dugovanja sportskog centra. Podsećam da je 2018. godine sudskim odlukama taj centar vraćen opštini pod upravu opštini Voždovac, u kojoj je na vlasti SNS, čija su nesposobnost i lažnja obećanja doveli centar u današnju situaciju“, rekao je Pavlović.

Pavlović je dodao da je tadašnji predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić rekao da je ta opština prekinula trend otimanja imovine i vratila građanima jedini bazen u gradu koji im je bespravno oduzet.

„Savić je tada rekao i da je opština Voždovac već uradila projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju, poboljšanje energetske efikasnosti, odnosno da su izvršena geološka ispitivanja i da je pronađena termalna voda koja će biti iskorišćena za grejanje celog sportskog centra“, rekao je Pavlović, a prenosi pres služba Narodne stranke.

„Sve izjave tadašnjih čelnika opštine Voždovac iz redova SNS-a, koja upravlja Sportskim centrom Banjica, jesu velika laž upućena direktno svim Beograđanima, imajući u vidu da ni opština Grad Beograd do danas nisu preduzeli nijednu aktivnost u cilju stvaranja uslova za bolje funkcionisanje sportskog centra, odnosno u cilju stvaranja boljih uslova za sve Beograđane“, dodao je Pavlović.

Pavlović je istakao da dugovanja nisu izmirena, sportski centar nije rekonstruisan, a poboljšanje energetske efikasnosti, rešavanje problema grejanja i snabdevanja električnom energijom jesu još jedna u moru laži kadrova SNS-a koji upravljaju Beogradom i Voždovcem.

„Građanima Beograda je jasno da rukovodioci grada i opštine Voždovac vladaju manipulacijom i lažima bez ikakvih mogućnosti da stvore i unaprede osnovne uslove za razvoj sportskog centra i život Beograđana. Beograđani više ne veruju SNS-u i to su pokazali rezultati poslednjih izbora u Beogradu. Narodna stranka učiniće sve da to budu poslednji izbori na kojima su pobedili laž i ucene“, zaključio je Pavlović, a prenosi pres služba Narodne stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari