Pokret socijalista: Vulin kandidat za predsednika Srbije ako se Vučić ne kandiduje 1Foto: Beta/ MUP SRBIJE

Pokret socijalista saopštio je danas da će kandidovati lidera te stranke Aleksandra Vulina za predsednika Srbije, ako se predsednik Srpske napredne stranke i aktuelni šef države Aleksandar Vučić ne bude ponovo kandidovao na tu funkciju.

„Politika predsednika Vučića mora imati nastavljača, a ko je iskreniji u sprovođenju politike ujedinjenja Srba, vojne neutralnosti i socijalne pravde od našeg predsednika Aleksandra Vulina, odlučeno je na sednici Predsedništva Pokreta socijalista“, a saopštila je ta stranka.

Kako se u saopštenju dodaje, Vučić je „bolji od svih koje Srbija može da bira, ali ako njegova partija misli da ima boljeg, onda Pokret socijalista ima još boljeg – Aleksandra Vulina“.

Pokret socijalista dodao je da će Vulin biti kandidat te stranke za predsednika Srbije ako njihovo članstvo usvoji predlog predsedništva stranke, i ako se Vučić ne kandiduje „bilo zato što on sam to neće, bilo zato što njegova partija nema hrabrosti da se suprotstavi tajkunskim medijima i velikim silama“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari