Nikola Jovanović pušten nakon saslušanja u policiji 1Foto: Narodna stranka

Policija je jutros u 6 sati privela potpredsednika Narodne stranke i šefa odborničke grupe Savez za Srbiju u Skupštini Beograda Nikolu Jovanovića. On je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Policajci su došli u Jovanovićev stan i priveli ga pred suprugom i dve maloletne ćerke, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Kako navode iz Narodne stranke, Jovanović je priveden na saslušanje na osnovu iskonstruisane optužbe odbornika SNS-a u Pančevu i naprednjačkog bota Ivana Tešića zbog navodnog incidenta.

Potpredsednik Narodne stranke je prvo priveden u sedište beogradske policije u ulici Despota Stefana, a potom prebačen u Pančevo, gde će biti saslušan pred tužiocem.

Narodna stranka najoštrije osuđuje ovaj pokušaj zastrašivanja Jovanovića i zahteva da on odmah bude pušten na slobodu.

Režim očigledno ne može da podnese Jovanovićevu argumentovanu kritiku katastrofalne nesposobnosti gradskih čelnika Gorana Vesića i Zorana Radojičića.

Jovanović će nastaviti da još žešće kritikuje vlast i ovaj pokušaj režima da ga ućutka će ga samo ojačati u nastojanju da Beograd i Beograđane oslobodi od Gorana Vesića i Zorana Radojičića, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari