Ponoš: TV Pink bi trebalo nacionalizovati i usmeriti novac na zdravstvo i decu 1Zdravko Ponoš Foto: Narodna stranka

Zdravko Ponoš, potpredsednik Narodne stranke je pozvao predsednika Srbije i ministre u Vladi Srbije da se presele na TV Pink jer, kako navodi „više vremena provode na Pinku nego u obavljanju svojih dužnosti i da tamo traže platu za učešće u zabavnom programu“.

„Zbog zloupotrebe nacionalnog resursa – frekvencije, televiziju Pink, nakon smene vlasti, treba nacionalizovati i zatim prodati, a dobijena sredstva usmeriti na lečenje dece koju danas lečimo zahvaljujući sms porukama”, rekao je Ponoš, a prenosi pres služba Narodne stranke. On je dodao „da bi tako milioni sms poruka poslatih Pinku konačno dobili neki smisao“.

„Vučić i dalje za sve što ne valja u Sbiji krivi bivšu vlast i opoziciju. Računa da su svi zaboravili da je on od 25 godina koliko je u politici, osam proveo na vlasti, a da njegovi koalicioni partneri u istom periodu samo osam godina nisu bili na vlasti”, izjavio je Ponoš. On je na tribini Saveza za Srbiju govorio i o posledicama Vučićevih „rukovanja po inostranstvu“.

„Posle svakog njegovog rukovanja sa Blerom ili bilo kim drugim po svetu Srbija bez nečega ostane, bez nekog nacionalnog resursa, a na korak smo od gubitka Kosova. I svaki građanin Srbije kad vidi da se Vučić sa nekim rukuje po svetu treba da se zabrine i da proveri bez čega je ostao – bez imanja, posla ili deteta koje odlazi iz ove zemlje“, rekao je Ponoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari