Protest DJB na dan formiranja novog saziva Skupštine Srbije 1Foto:Dosta je bilo

Poslanici pokreta Dosta je bilo (DJB) pozvali su danas građane da na dan konstituisanja novog poslaničkog saziva dođu ispred Doma Nardne skupštine Srbije i iskažu protest zbog toga što se, kako su ocenili, „na osnovu lažnih rezultata dodeljuju bilo kakvi mandati“.

Novinarima je u skupštinskom holu potpredsednica DJB Branka Stamenković rekla da ukoliko posle takvih izbora mandati ipak budu dodeljeni, takav saziv Skupštine „neće imati ni legitimitet ni legalitet“.

Lider DJB Saša Radulović ponovio je da su izbori 21. juna „falsifikovani“ i da će vlast na osnovu falsifikata formirati Skupštinu i Vladu, pre no što na jesen nastupi „teška ekonomska kriza“.

„Naše ustavne žalbe su u toku, idemo na Međunarodni sud za ljudska prava da barem osramotimo Upravni i Ustavni sud (Srbije) jer je to što rade skandalozno.

Nećemo popuštati pritisak, jer naša demokratija je na udaru, sve ostalo je manje važno“, rekao je Radulović.

Dodao je da ima saznanja da će vladajuća stranka sačekati krajnji rok i novi skupštinski saziv formirati tek 3. ili 4. avgusta.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

20 reagovanja na “Protest DJB na dan formiranja novog saziva Skupštine Srbije”

  • Ima, Ljuuubiiisa, ima vece sramote.
   Svakodnevno turanje botovskih komentara.

   • GOGO PA NEK PREZENTUJU ONI NJIHOVE DOKAZE ,NEMOJ SAMO REKO SASA DA TO NISU DEMOKRATSKI IZBORI. ON SE RAZUME U DEMOKRATIJU KO MARICA

  • Ljubiša, zašto su oni sramota ,obrazložite? Vi ste izgleda plaćeni da pišete bez argumenata i da širite govor mržnje..

   • Ovaj dela iz ubeđenja. Botovi odrade dnevnu kvotu botovanja koju ce neko da im proveri i povuku se. A, Ljubisa i onaj Zoran Knezevic ili koje prezime stavlja su imali lobotomiju mozga, delaju iz ubeđenja obojica.

 1. Pa oni strajkuju i kada su bili poslanici strajkuju a primanu platu sramota

  • Stojan, za njihov štrajk su odgovorni predsednik narodne skupštine i poslanici skupštinske većine jer su od skupštine napravili ,,ludnicu,, gde opozicioni poslanici nisu mogli normalno da progovore a da ih ovi ne psuju viču, psuju itd. to i vrapci znaju ali ovde nije teč o njima nego o falsifikovanju zapisnika sa biračkih mesta za šta DJB ima dokaze….Vi nemate komentar o napisanom već o onom ko je napisao, kao da ste potplaćeni da to radite….

   • PA NEK PRIKAZU TE ZAPISNIKE ,ODKOGA KRIJU . IZNESITE U JAVNOST DA NAROD VIDI. TO JE IPAK SAMO POSLANICKA PLATA I SVE OSTALE PRIVILEGIJE U PITANJU . DA JE DJB DOBIO TRI POSTO IZBORI BI BILI DOBRI I DEMOKRATSKI BEZ FALSIFIKOVANIH ZAPISNIKA

   • Ko im brani da bojkotuju rad Skupstine, al cim ne radis nema ni plate. Kad nemas argumente, napises bot

  • Oni I kad strajkuju rade, konstantno. Nemoj da banalizujes molim te, njihova plata je presmesna u odnosu na to koliko vlast bahato krade, njihova plata je ponizavajuce smesna. Verovatno su manje placeno od tvoje botovske plate…

 2. Kažeš autore teksta „kako su oni ocenili“!!! A ti se ne upuštaš dublje u problematiku da proveriš tu njihovu ocenu !Ako već nemaš m… da pišeš o falcifikovanim izborima …. idi na bolovanje, godišnji ,slobodne dane ,radi ko konobar,čuvaj babe,šetaj kerove, radi pošteno !!!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.