Putin čestitao Vučiću Novu godinu i Božić 1Foto: Beta/AP/Maxim Shipenkov (arhiva)

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin uputio je danas čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za Novu godinu i Božić, saopštila je Služba za saradnju sa medijima Predsednika Srbije.

„Poštovani gospodine predsedniče, srdačno Vam čestitam Novu Godinu i Božić. Odlazeća godina je donela nelaka iskušenja za sve nas. U punoj meri smo se uverili u značaj odnosa strateškog partnerstva koje omogućava našim zemljama da ujedine napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima, uključujući pandemiju infekcije korona virusa“, naveo je Putin.

On je izrazio uverenje da će nastaviti prisnu saradnju u svim ključnim pravcima i uspeti da realizujemo postojeće dogovore i zajedničke projekte.

„To bez sumnje odgovara interesima bratskih naroda Rusije i Srbije i odvija se u koloseku jačanja stabilnosti i bezbednosti na evropskom kontinentu. Želim Vama, Vašim najbližima i najmilijima dobro zdravlje i uspehe u svim poduhvatima, dok svim građanima prijateljske Srbije želim sreću i prosperitet“, navodi se u čestitki predsednika Ruske Federacije Vladimira Vladimiroviča Putina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari