Radulović: Neophodna je velika izlaznost 1Foto: FoNet Zoran Mrđa

Cilj pokreta „Dosta je bilo“ je da se što više poveća izlaznost, kako bi se Aleksandar Vučić sprečio da pobedi u prvom krugu, jer u drugom krugu kandidat opozcije može da ga pobedi, rekao je danas u Leskovcu lider pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović.

On je istakao da su predstojeći predsednički izbori referenum za i protiv Vučića, i ocenio da je trebalo da bude kao 5. oktobra, kada se nije glasalo za Koštunicu, nego protiv Miloševića.

I sada je trebalo da imamo jednog kandidata, ali su dvojica kandidata odlučila da uđu u solo trku. Oni, međutim, nisu uspeli da animiraju birače, tako da od deset naših birača tri ne bi glasala ni za jednog od njih dvojice, rekao je Radulović.

On smatra da je Vučićeva popularnost znatno pala, ali da će pobediti u prvom krugu ako izlaznost bude mala. Odlučili smo da uđemo u izbornu trku ne bi lismo animirali birače i sprečili Vučićevu pobedu u prvom krugu. Mislim da smo uneli malo energije i živosti u kampanju koja je bila poprilično dosadna pre nego što smo ušli u nju, ocenio je Radulović.

On kaže da njegova želja jeste da uđe u drugi krug, ali to nije glavni cilj pokreta „Dosta je bilo“.
Mi ne trčimo za fotelju na Andrićevom vencu, nego hoćemo poraz Vučića i priliku da promenimo sistem i uredimo Srbiju rekao je Rad lović, koji je ponovio da će podržati Sašu Jeremića ili Vuka Jeremića ako uđu u drugi krug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari