Radulović pozvao Vučića na TV duel 1Foto: Medija centar

Lider pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović danas je pozvao premijera Aleksandra Vučića da mu u televizijskom duelu postavi pitanja o navodnim pljačkama i stečajnim postupcima koje je vodio Radulović.

„Vučić ne mora da se boji da će ga Radulović tokom duela išta pitati o Savamali, bratu, kumovima, uništavanju Srbije. Samo će odgovarati na pitanja i tvrdnje Vučića koje svakodnevno slušamo u Skupštini, umesto da razgovaramo o zakonima“, saopštio je DJB.

Ocenjuje se da bi to bila idealna prilika za Vučića da „pobije ukorenjeno uverenje da se plaši Radulovića“, kao i da „građanima dokaže svoje tvrdnje“.

„U protivnom bi morao da se izvini građanima što plasira laži i da ostavi Skupštinu da radi svoj posao. Pozivamo premijera da na duel ponese sve dokaze o navodnim krivičnim postupcima i zloupotrebama koje ima protiv Radulovića i
javno kruniše svoju omiljenu političku temu. Radulović neće poneti nijedan papir“, saopštio je DJB.

Navodi se da laži o Raduloviću služe Vučiću „kao paravan iza koga krije koruptivne dilove, biografiju u kojoj nema nijedan dan nepartijskog radnog iskustva, nedozvoljene mahinacije i kumovske kombinacije na štetu građana Srbije“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari