Radulović: Vučić da podnese ostavku 1Foto: FoNet/ Aleksandar Levajković

Lider pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović izjavio je danas da je premijer Srbije Aleksandar Vučić suspendovao Skupštinu, uveo svojevrsno vanredno stanje i radi sve kako bi pokušao da spreči demokratske i fer izbore.

Radulović je, novinarima u Skupštini Srbije, rekao da jedina nestabilnost u državi dolazi iz kabineta Aleksandra Vučića zbog čega ga pozivaju da podnese ostavku i raspiše i vanredne parlamentarne izbore.

Prema njegovim rečima, izbori koji su raspisani za 2. april su posledica straha i zato je kampanja skraćena na samo 30 dana.

Za prikupljane potpisa potrebno je 10 dana, ali ozbiljan je problem da se uopšte zakaže notar da bude dostupan za overu potpisa. Vučić pokušava da spreči demokratske i fer izbore, suspendovao je rad parlamenta, pravdajući se nestabilnošću, rekao je Radulović.

Jedina nestabilnost dolazi iz Vučićevog kabineta zbog straha od gubitka izbora i on pokušava da suspenduje institucije sistema. Krajnje je neprihvatljivo i kukavički da sa funkcije predsednika Vlade trči trku za predsednika Srbije, naglasio je Radulović.

Radulović je ocenio da Vučić priprema situaciju za masovnu krađu na izborima.

Zahtevamo nastavak rada Skupštine, zaključio je Radulović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari