Radulović: Vučić je pobediv 1Foto: Nenad Đorđević/FoNet

Ulazim u trku da bismo podigli izlaznost jer to sprečava Aleksandra Vučića da pobedi u prvom krugu, a ukoliko se Vuk Jeremić ili Saša Janković plasiraju u drugi krug, podržaću ih bez rezervi, izjavio je za Sputnjik lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović

On navodi da očekuje isti pristup ako on prođe u drugi krug.

Vučić je pobediv, njegova podrška je značajno pala, sa nekih 40 odsto u ukupnom biračkom telu na oko 30. Ako se poveća izlaznost, on onda značajno pada, smatra Radulović.

Mi treba da dođemo do svih apstinenata ne bismo li sprečili pobedu u prvom krugu. Naš cilj na ovim izborima je pobeda protiv Vučića i ona se postiže tako što uz rast izlaznosti dolazimo do drugog kruga, objasnio je on.

Radulović misli da je bolji kandidat od ostalih, ali građanima ne govori da ne glasaju za druge kandidate.

Kažemo, glasajte za onoga za koga mislite da vas najbolje predstavlja, a onda će onaj ko bude najuspešniji doći do drugog kruga i onda očekujemo da ga podrže svi. Tada je Vučić zaista pobediv, istakao je Radulović.

Radulović je rekao da su stranke koje su imale priliku da upravljaju državom posle 5. oktobra izgubile podršku.

Ti politički lideri su istrošeni, možda su oni dobri ljudi, ali su izgubili poverenje građana. Njihovo učešće u kampanjama pojedinih kandidata sada im samo snižava šanse, i to je jedini razlog zbog kog se bunimo, objasnio je Radulović.

Mislimo da je to njihovo vreme prošlo i da su potrebne nove političke snage. Nama su potrebne nova levica, nova desnica i novi centar, zaključio je Radulović.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari