Ružić: Dačić se neće povući 1Foto: FoNet/Marko Misić

Ministar državne uprave i lokalne samouprave i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić izjavio je za Blic da će ta stranka na beogradskim izborima ići u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, dok će ostale predizborne partnere „sagledavati vodeći računa o svom političkom pravcu“.

Samu izbornu utakmicu ćemo voditi u uskoj koordinaciji sa našim strateškim partnerima iz Srpske napredne stranke, rekao je Ružić i naglasio da očekuje veliku pobedu koalicije SPS i SNS, koja je posle izbora izvesna. Kako ćemo nastupiti pred izbore, dodao je Ružić, znaćemo tokom januara.

Izbori u Beogradu biće veoma značajni za demokratiju u Srbiji. To će biti velika rovovska borba usmerena protiv Aleskandra Vučića, a ne protiv projekata i programa SNS i SPS, ocenio je Ružić. On navodi i da se Ivica Dačić „nikada neće povući“ sa čela SPS, jer je veoma odgovoran prema obavezama koje ima u državi i stranci.

Radi se o iskusnom i promišljenomn političaru, rekao je Ružić i napominje da priča da će se Dačić povući i da on ima pretenzija da preuzme stranku „pada u vodu“. 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari