Savez mladih Šapca podneo krivičnu prijavu protiv SNS 1Foto: Printscreen/ facebook

Savez mladih Šapca podneo je krivičnu prijavu zbog narušavanja javnog reda u vreme policijskog časa. U prijavi se navodi da je u šabačkom naselju Trkalište, u sredu uveče oko 20,30 časova, grupa huligana organizovano su palili baklje…

….bacali „topovske udare“, i puštali sa razglasa navijačku pesmu snimljenu u studiju „Đilase lopove“, sve u vreme policijskog časa

Očigledno je da su naprednjački huligani privilegovana kategorija društva, na koju se zakon ne odnosi, te da su oni slobodni da se kreću u vremenu kada se mi ostali nalazimo u kućnom pritvoru.

S obzirom da je ovde učinjen niz krivičnih dela, očekujemo brzu reakciju policije, te da će počinioci uskoro biti privedeni pravdi.

Istaknuti članovi Srpske napredne stranke su ceo dan na društvenim mrežama delili pozive na kršenje zakona, pa bi istraga trebala da krene upravo od njih.

Takođe, očekujemo i brzu reakciju Javnog tužilaštva protiv Predsedništva Srpske napredne stranke, zbog krivičnih dela napad na ustavno uređenje i pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenje, jer se ova dela gone po službenoj dužnosti, a zaprećena je kazna zatvora do 15 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari