Savez za Srbiju: Ko stoji iza pretnji koje upućuje Srpska lista? 1Foto: Logo Saveza za Srbiju

„Posle najnovije pretnje Srpske liste sa KiM koja će, po njihovim rečima, opet doći da opozicionare traži po stanovima, Savez za Srbiju podseća da smo ih čekali i prošli put ali se nisu javili“, saopšteno je iz tog političkog saveza.

„Verovatno nisu stigli jer su morali prvo da pokupe kirije od stanova i nekretnina koje svi imaju po Beogradu“, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

U saopštenju podsećaju da dok se Srpska lista bavi pretnjama opoziciji u Srbiji, Savez za Srbiju čeka odgovor Aleksandra Vučića na pitanje kada mu je Narodna skupština odobrila platformu za Kosovo na osnovu koje pregovara kao i da li je tačno da uz njegovu saglasnost sa visokim zvaničnicima  o „razgraničenju“ i članstvu tzv. Kosova u UN razgovara i Toni Bler

„Znajući da je prilično pao rejting Zadruge na režimskom Pinku morali su da se sa svojim partnerom Tačijem igraju rijalitija na Gazivodama. Cenu za  neodgovornu politiku koju sprovode ljudi koji svakim svojim postupkom nastavljaju da brukaju Srbiju će, na žalost, kao i uvek,  platiti srpski narod“, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari