Šešelj traži odmah televizijski duel 1Foto: FoNet/ Božidar Petrović

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da bi televizije sa nacionalnom frekvencijom trebalo odmah da počnu sa organizacijom televizijskih duela, jer su „predate kandidature četiri najozbiljnija kandidata“.

Šešelj je, na konferenciji za novinare, ocenio da bi bilo najbolje rešenje da se njih četvorica – Aleksandar Vučić, Vuk Jeremić, Saša Janković i on međusobno suočavaju, jer nema razloga da se čeka, nego je neophodno odmah početi sa duelima.

On je objasnio da određeni kandidati raspolažu velikim sumama novca, dok drugi nemaju značajnija sredstva, zbog čega bi bilo najpravičnije da se težište kampanje prenese na elektronske medije i da međusobna sučeljavanja predsedničkih kandidata dođu do najvećeg izražaja, saopšteno je iz SRS.

Šešelj je zatražio da Radiotelevizija Srbije svakom kandidatu odredi minutažu besplatnih televizijskih spotova.

On je objasnio da su cene emitovanja televizijskih spotova izuzetno visoke i da SRS neće biti u mogućnosti da plati emitovanje svojih spotova na više od jedne televizije.

Šešelj je najavio da će u kampanji SRS, pored obilazaka cele Srbije, biti zakupljen oglasni prostor u dnevnim listovima, štampaće se nekoliko brojeva Velike Srbije, kao i određena količina plakata, letaka i nalepnica, a biće besplatno podeljeno i najmanje 10.000 njegovih knjiga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari