SNS poslanici ne smeju na putovanja 1

Svim poslanicima koji su izabrani na listi SNS saopšteno je prošle sedmice da ne mogu da putuju nigde u inostranstvo, ni poslovno, ni privatno, dok se ne završe izbori, saznaje Danas od izvora u SNS.

Od njih se traži da maksimalno učestvuju u predsedničkoj kampanji, a posebno težište je na evidentiranju sigurnih glasova birača. Nema naznaka da će bilo ko od poslanika SNS biti uz Tomislava Nikolića. Za sada svi su iskazali lojalnost Vučiću, kažu naši sagovornici. Prema njihovim rečima, Rusi neće podržati Nikolićevu kampanju, jer su svesni da nema nikakve šanse na predsedničkim izborima. Podrška njemu bi bilo bacanje novca, uz rizik da pokvare odnose sa Vučićem za koga veruju da će sigurno biti predsednik, navode izvori Danasa.

Kako saznajemo, Vučić je, pošto je dobio Nikolićev predlog čak razmišljao da se saglasi da bude premijer godinu dana, pa da sledeće godinu budu novi parlamentarni izbori, ali nikako nije želeo da pristane na to da se TN vrati na mesto predsednika stranke. Sagovornici Danasa iz SNS navode i da najverovatnije da parlamentarnih izbora neće biti ove godine, jer je u Skupštini Srbije pre desetak dana otkazano planirano snimanje spota za te izbore. Snimljeni su samo spotovi za predsedničku kampanju Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari