Spasić: Pomoćnik Đurića pretio Vučićevim dugogodišnjim saborcima 1Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Pomoćnik direktora vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Miljan Ranđelović pretio je rukovodstvu u opštini Klokot tokom izborne kampanje, kažu sagovornici portala komentarpress.net iz ove opštine na Kosovu i Metohiji.

Ranđelović je, kako navodi Srećko Spasić, otac gradonačelnika opštine Klokot i dugogodišnji predstavnik liste Srpska u ovoj opštini, pretio Spasiću i njegovim saradnicima pozivajući se na Aleksandra Vučića.

– Ranđelović mi je rekao da ćemo moji saradnici i ja biti zbrisani, da ćemo morati da se iselimo sa prostora Kosova i Metohije, ako moj sin ne odustane od kandidature u drugom krugu lokalnih izbora. Pozivao se i na Aleksandra Vučića – rekao je Spasić i dodaje da je bio u SNS, kad je Ranđelović bio „Dinkićevac“ i da Aleksandar Vučić nema takav odnos prema svojim saborcima, a posebno poštuje svoje saborce na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo, rezultati u opštini Klokot još uvek nisu konačni. Ovi izboru su u srpskoj javnosti prepoznatljivi po velikoj napetosti nastaloj između dva izborna kruga kao posledica brojnih laži koje su stizale iz Kancelarije za KiM. Sa najvišeg nivoa vlasti za komentarpress.net potvrđeno je da je Petar Petković iz kancelarije za KiM po nalogu Marka Đurića lagao ne samo srpsku javnost, već i državno rukovodstvo.
Upitani da prokomentarišu navode Srećka Spasića, Miljan Ranđelović i Marko Đurić nisu odgovarali na SMS poruke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari