Srpska lista: Otkud Ristić sa članovima Lokalnog fronta 1Foto: Logo

Srpska lista saopštila je da se lideri Saveza za Srbiju svakog dana izricanjem laži nadaju da će prevariti srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Time se nadaju da će, kako je navedeno, sakriti od naroda svoja nedela. Oni su kazali da tamošnji Srbi nemaju amneziju i nisu zastrašeni velikom silom predsednika Narodnog pokreta „Otadžbina“ Slaviše Ristića.

„Nakon debakla protesta opozcije, koji su pokušali kao kukavičje jaje da podemtnu Srbima na Kosovu i Metohiji, na kojima je za devet dana ukupno bilo manje od 80 učesnika, Slaviša Ristić je sproveo ono što se u psihologiji naziva preslikavanje – sve atribute svoje i vladavine Marka Jakšića pokušao je da pripiše Srpskoj listi i predsedniku Aleksandru Vučiću“, navela je Srpska lista.

Ta stranka je navela da je „Ristića pre nego što je odlučio da se ponaša kao samoproglašeni lider Srba sa Kosova i Metohije trebalo da svojim komšijama i sunarodnicima objasni otkud on zajedno sa članovima Lokalnog fronta koji po Srbiji govore o albanskim žrtvama, pritom zaboravljajući da pomenu ijednu srpsku“.

„Srbi na Kosovu i Metohiji nikada više neće dozvoliti da ih zlostavljaju i zastrašuju mali tirani poput Slaviše Ristića, a ubedljivo poverenje poklonili su Srpskoj listi i predsedniku Aleksandru Vučiću, ne zato što se plaše, već upravo da se vladavina bahatosti i lopovluka iz Ristićevog vremena više nikad ne bi ponovila“, navela je Srpska lista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari