Šta je sve Aleksandar Vučić obećao tokom posete Pomoravlju?

Momir Stojanović i Saša Paunović o preuranjenoj predsedničkoj kampanji

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Tako je već preko 30 god unazad. A definitivno se došlo do zaključka, nisam video glupseg naroda od ovog našeg, oni i dalje veruju. I daj Bože da veruju jos 50 god jer za bolje i nisu

  2. Ali komentar da jr Vucic dao „nadrealna obecanja“..e koliko niste svesni situacije i hiljada km auto puteva, komunalne infrastrukture i ulaganja koji ne staju-vama nadrealno ali gradjanima nije.

  3. Za to sto je obecao bilo nekom nerealno pazi sad-ima para!To je dovoljno za pametnog coveka

  4. Sve sto obeca je laz. Samo vi glasajte ta ovog hostaplera. Za Anu, radjeni su autoputevi i pre vodje, on pola uzima za sebe, zato je sve tajna. Znam dobro kako zivi obican covek

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

27. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.