Stamatović: Nećemo kao robovi na brod koji tone 1Foto: FoNet

“Da bismo krenuli putem ozdravljenja srpske ekonomije i srpske nacije, moramo da se oslonimo na sopstvene resurse i vlastitu privredu.

Jer skupi krediti Međunarodnog monetarnog fonda, Evropske unije (EU) i sličnih finansijskih zelenaša nijednu zemlju nisu pokrenuli iz ekonomske krize i letargije” – izjavio je predsednički kandidat Milan Stamatović povodom osamnaeste godišnjice datuma kada su, tadašnji američki predsednik Klinton i EU, najavili brutalnu agresiju na Srbiju, uz cinično obrazloženje da je „prag prekoračen“ i da „problem Kosova ugrožava američke i EU nacionalne interese“!?

– Mi, kao, hoćemo, sad na kraju, da se ukrcamo na ovo EU plovilo koje nema ni kormilara, nema ni kontrole, kada svi napuštaju brod koji tone. To nije dobar put za nas. Neće nam bolji život pasti s neba, odricanjem od Kosova i Metohije zarad „otvaranja evropskih poglavlja“; neće, jer su Vučićevi najbolji prijatelji, Merkelova, Bler, Brisel, Berlin, Vašington, na žalost, i najveći srpski dušmani – rekao je Stamatović, najavljujući da bi, kao predsednik Srbije, otvorio srpske ekonomske prozore i vrata i prema Evroazijskoj uniji, oko Rusije, prema Kini, Indiji i svima onima koji su delom pokazali svoje prijateljstvo prema Srbiji i srpskom narodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari