Stamatović: Oslobodite se straha 1Foto: Opština Čajetina

Kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović pozvao je danas Kraljevčane da više ne ćute, da se oslobode straha i počnu javno da pričaju o svemu što radi vladajuća koalicija.

Svako od nas može biti žrtva, a velika većina i jeste. Želim da se obratim svim ljudima koji rade u javnom sektoru, kao i onima koji ne rade ali su izloženi pretnjama da moraju da izađu u nedelju na izbore do 12 sati i glasaju za Vučića „inače, dolaze po njih“, izjavio je Stamatović na predizbornom skupu u Kraljevu.

Oslobodite se straha i zapitajte kuda ovo vodi, poručio je on.

U kakvoj Srbiji želite da živite, slobodnoj ili pod ucenom i strahom da li će vam se nešto desiti? Izađite i glasajte po svojoj savesti, jer je to jedini pravi put za vas i za vašu decu.

Kažimo „ne“. Dosta nam je ucena, kriminala i bahatosti Vučićevog režima, izjavio je Stamatović, poručujući da je sve na nama, da izbor imamo, ali da svi moramo da izađemo na izbore i glasamo po svojoj savesti.

Stamatović je naveo da se u Kraljevu po ko zna koji put desila strašna stvar, jer je Etno restoran „Čutura“ zapaljen, a na kafeteriji u Ribnici, u blizini „Sloge“, polupani su izlozi.

A znate li zašto? Zato što nisu dali internet šifre kada je Vučić gostovao u kraljevačkoj „Hali sportova“. Zna se, ali se o tome ćuti i nigde nije objavljeno da su to uradili bliski Vučićevi saradnici, zaključio je Stamatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari