Stamatović: Tri urgentne teme nacionalne opozicije 1

U ovom trenutku najvažniji je zajednički stav i nastup nacionalne opozicije u borbi protiv nenarodnog režimam izjavio je predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović.

Zdrava Srbija smatra, rekao je on, da opozicija mora da razgovara i sarađuje i da niko ne sme da stavi svoje partijske interese iznad Srbije i „njenog oslobođanja od diktature jednog čoveka koji svakim danom upropašćava državu i nanosi joj ogromnu štetu“.

Smatramo da su trenutno najurgentnije teme su da opozicija spreči prodaju zemlje strancima i da pomogne proizvođačima malina koji su na „udaru udruženog kriminalnog pljačkaškog poduhvata režima i hladnjačarskog lobija“, ocenio je Stanatović.

Nema vremena za čekanje, istakao je on, i dodao da sve opozicione, i nacionalne i građanske, stranke koje misle dobro svojoj zemlji treba da razgovaraju o ispunjenju minimuma uslova za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora.

„Sve tri teme moraju da se rešavaju institucionalnim, ali, ako je potrebno, i vaninstitucionalnim sredstvima zbog apsolutističkog ponašanja antisrpske i nenarodne vlasti“, istakao je Stamatović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari