Stamatović: Vučić da se prizove Ustavu 1Foto: Nenad Kovačević

Zdrava Srbija (ZS) zahteva od Aleksandra Vučića da se „prizove Ustavu“ nad kojim se Bogom zakleo, saopšteno je iz te stranke.

„Zdrava Srbija zahteva od predsednika Srbije da posle američke inicijative u Ujedinjenim nacijama da se mirovne snage UNMIK-a povuku sa teritorije Kosova i Metohije i istovremenog, u dogovoru sa Vašingtonom iskoordinisanog, usvajanja nekakvog Haradinajevog hajdučkog zakona o formiranju vojske tzv. Kosova, odmah prekine briselsku farsu u kojoj Srbija sama statira protiv ratnih saveznika, tj. „braće u krvi“ iz Prištine i Brisela“, zatražio je Milan Stamatović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije,

– Kako je, praktično, reč o zaokruživanju stvaranja NATO države na 17 odsto okupirane teritorije Republike Srbije i o pokušaju nasilnog obaranja Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN, Srbija mora da, uz pomoć svojih prijatelja koji predstavljaju tri četvrtine čovečanstva, zahteva da se na KiM hitno upute mirovne snage iz Rusije, Kine, Indije, Indonezije i Brazila, a ne da se, u američkoj NATO bazi „Bodstil“ i diljem KiM, baškare kreatori i sponzori tzv. kosovske nezavisnosti, okupatori i mentori albanskih terorista – rekao je Stamatović, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari