Stanislava Pak 26. decembra odgovara na Fejsbuku 1

Stanislava Pak iz Predsedništva Srbije odgovaraće direktno na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa u utorak 26. decembra od 10 do 11 časova u okviru rubrike „Intervju na mreži“ (promenjeno vreme sa12 do 13 časova)

Pitanja se mogu postaviti na Fejsbuku već od danas, a Pak će pisanim putem odgovarati sat vremena u utorak.

Na pitanja lične prirode se neće odgovarati, na pitanja koja su već odgovorena neće se ponovo slati odgovor, a uvredljiva će automatski biti brisana. Najzanimljiviji odgovori potom će biti objavljeni u štampanom i onlajn izdanju Danasa.

Stanislava Pak je zaposlena u Predsedništvu Republike Srbije, a bila je na poziciji savetnice za medije dok je Tomislav Nikolić bio predsednik Srbije. Na početku karijere radila je u redakciji zabavnog programa RTS, a kasnije i u informativi gde je bila urednica Dnevnika. Tokom 2009. godine se priključila SNS.

Gosti Danasovog “Intervjua na mreži” do sada su bili Aleksandar Šapić, Dragan Šutanovac, Vladimir Pavićević, Vuk Jeremić, Ksenija Radovanović iz Inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“, Čedomir Jovanović, kao i ministri Vladan Vukosavljević i Branko Ružić i zaštitnik građana Zoran Pašalić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari