Stefanović: Đilas nije ni odlazio iz politike 1Foto: MUP Srbije

Bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas odlučio je, kako kaže, da se vrati u politiku iako iz nje nikada nije ni odlazio, izjavio se danas Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS.

Kako je dodao u pisanoj izjavi, Đilas je rešio da se vrati sa novom briljantnom idejom da garantuje za projekte svojom imovinom, baš kao što je garantovao za Demokratsku stranku i oterao je u stečaj.

„Da apsurd bude veći baš onom imovinom koju je sticao u periodu dok je bio na vlasti. Podsetiću da su Đilasove kompanije u vreme dok je upravljao Beogradom imale promet od preko 19 milijardi dinara, što nije pošlo za rukom nijednom drugom tajkunu u Srbiji. Tom imovinom građana Srbije, koju je stekao na vlasti, Đilas bi da garantuje za Beograd i dovede ga do bankrota“, ocenio je Stefanović.

Pošto nije uspeo da upravlja Demokratskom strankom, dodaje čelnik SNS, već ju je oterao u stečaj, danas bi Đilas sa Šapićem da otera u stečaj sve Beograđane, i da nastavi put kojim je zadužio Beograd za milijardu i dvesta miliona evra koliko je iznosio dug glavnog grada kada su otišli sa vlasti.

„Đilas želi da nastavi sa Aleksandrom Šapićem kampanju bahatosti koju su sprovodili od 2008. do 2014. godine, koliko su vladali Beogradom, kada su vrlo malo uradili za Beograđane, a mnogo uradili za sebe. Potpuno sam siguran da građani Beograda ne žele povratak na staro, ne žele povratak u period kada im nije nuđena bilo kakva budućnost, kad su funkcioneri punili svoje džepove, a nisu se brinuli od čega će da žive građani Beograda, već žele da, pre svega, oni odlučuju o životu svog grada, u kome će imati sigurnu budućnost za sebe i svoju decu“, rekao je Stefanović.

Bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas u intervjuu za NIN izjavio je da će učestvovati u trci za gradonačelnika Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari