Stefanović: Nova Vlada u 20 dana juna 1Foto: N1

Činjenica je da će nova vlada biti formirana u 20 dana juna, a da će se nakon toga videti koji će biti njeni prvi potezi i kako će novi sastav raditi u cilju nastavka dobre politike atuelne Vlade Srbije, rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

„Ono što je veoma važno je da se zna da će premijer i novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarati sa svim predstavnicima političkih stranaka i konsultovati se oko formiranja te Vlade“, rekao je Stefanović i dodao da je odluka u rukama Aleksandra Vučića, koji će predložiti mandatara, prenosi Srna. On je, odgovarajući na pitanja novinara, istakao da je siguran da će novi mandatar, ko god on bio, zajedno sa novoizabranim predsednikom Srbije razmišljati o sastavu te Vlade, prenose beogradski mediji.

O kadrovskim pitanjima nije bilo razgovora, rekao je Stefanović i dodao da se o svim temama prvo razgovara unutar stranke, a nakon toga se izlazi u javnost.

„Ja sam uveren da će Aleksandar Vučić kao i do sada doneti odluku koja će biti najbolja po građane Srbije“, rekao je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari