Stojanović: Samo Kim Džong Un ima duži aplauz od Vučića 1

Bivši poslanik SNS general Momir Stojanović na svom fejsbuk profilu izneo je svoja zapažanja o aktuelnim predsedničkim kandidatima.

Kako prenosi portal Komentar pres Stojanović za Vučića kaže da od njega veći i duži aplauz dobija jedino Kim Džong Un. Za Jeremića kaže da ima veći uticaj u DS od Šutanovca

General Stojanović ocenjuje da je Aleksandar Vučić markentiški izgrađeniji Vojislav Šešelj. Privatizovao Srbiju. Ugušio slobodu medija i slobodu misli. Uterao strah onoj Srbiji koja drugačije misli.
– Na krilima borbe protiv kriminala i korupcije došao na vlast, a vlada u državi u kojoj nikada nije bilo većeg kriminala i korupcije. Proslavio se hapšenjem Miroslava Miškovića kome nikako da dokaže kriminal. Koliko će Srbija platiti zbog egzibicionizma sa Miškovićem po presudi međunarodnog suda saznaćemo posle izbora. Od njega veći i duži aplauz dobija jedino Kim Džong Un. Srbiju je pretvorio u tržište jeftine radne snage. Majstor spinovanja, dramaturgije i režije. Sa slepo poslušnim, lojalnim i nesposobnim kadrovima SNS siluje zdrav razum Srbije. Šeta sendvič autobuse gladnih po Srbiji. Niko ga neće pobediti. Sam će sebe pobediti. Za njega će glasati jurišnička i neostvarena Srbija – ističe Stojanović, prenosi Komentar pres.

S druge strane, general Stojanović Vuka Jeremića vidi kao elokventanog i intelegentanog harvardskog đaka. Kaže da je Jeremić vešt u komunikacijama i pristojan u politici, da je ostvario zapažene veze sa uticajnim ljudima u svetu. Iako nije član, u DS ima veći ugled od Šutanovca. Nejasni su izvori finansiranja njegove kampanje. Kampanja mu je slična predsedničkim izborima u SAD. To se ne prima u Srbiji i zato će mu rezultati biti manji od realnih. Profil pojedinih ljudi iz njegovog okruženja koji mu vode kampanju ne uliva poverenje u doslednost očuvanja vitalnih nacionalnih i državnih interesa. Ostaje da se vidi, dali mu je kandidatura za predsednika i kampanja uvertira za formiranje sopstvene stranke na jesen. Ostaje takođe da se vidi dali su mu u formiranju genetskog koda više uticali vetrovi Jelice ili magle Igmana. Za njega će glasati omladina i težišno studenti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari