Šumadijska regija u Kragujevcu predlaže Sergeja Trifunovića za predsednika PSG 1Sergej Trifunović Foto: Miroslav Dragojević

Upravni odbor Šumadijske regije, koja je kolektivni član Pokreta slobodnih gradjana (PSG) jednoglasno je predložio glumca Sergeja Trifunovića za kandidata za predsednika PSG i podržaće ga na predstojećoj Skupštini Pokreta.

Predsednik Šumadijske regije i član Predsedništva PSG Saša Milenić je rekao agenciji Beta da je Upravni odbor Šumadijske regije o tome odlučio u proširenom sastavu zajedno sa odbornicima i članovima, koji su ocenili da će Trifunović dati značajan doprinos razvoju Pokreta.

„Sa Trifunovićem kao frontmenom Pokret će dobiti izuzetno na vidljivosti pošto se pokazalo da je najvećih nedostatak Pokreta mala površina komunikacionog dodira i da su naši stavovi teško dopirali do javnosti“, rekao je Milenić.

Prema njegovim rečima, Trifunović će doneti onu vrstu energije koja je potrebna „zamrloj i atrofiranoj političkoj misli i akciji u Srbiji“.

Milenić je kazao da će Trifunović doprineti oživljavanju timskog rada u Pokretu i najtesnije ga povezati sa protestima i demonstracijama u Srbiji, jer dolazi iz njihovog „grotla“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari