Šutanovac: DS pouzdan partner ljudima, nastavljamo borbu 1Foto: DS

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je u Negotinu da je Demokratska stranka stabilan, pouzdan, dosledan i uporan partner građanima u celoj zemlji i da će nastaviti da se bori za sve ljude u svim mestima u Srbiji uprkos bojkotu pojedinih opozicionih grupa i raznim opstrukcijama vladajućeg režima.

„Danas se nalazimo u Negotinu gde imamo priliku da razgovaramo sa meštanima, da promovišemo naš program i lokalnu listu na čelu sa odličnim kandidatom za predsednika opštine doktorom Momom Petkovićem. Dok su drugi razmišljali da li treba da učestvuju u izborima, Demokratska stranka je već odavno bila u kampanji. Za nas to nije dilema, ne zarad Demokratske stranke već zarad građana, meštana, onih koji žele promene u ovim mestima i kojima mora da se ponudi izbor. Najavljeni aktivni bojkot izbora od strane pojedinih stranaka i pokreta ne ide nikome u prilog, ali mi ne odustajemo i sa još većom snagom nastavljamo da se borimo za ljude na svakom koraku u svakom mestu. I zato građani znaju da mogu da se oslone na Demokratsku stranku jer je to jedina stabilna, pouzdana, dosledna i uporna stranka“, izjavio je Šutanovac a prenosi informativna služba DS.

Kako je naveo, DS je pouzdan partner ljudima u celoj Srbiji.

„Dosledno ćemo se boriti protiv uništavanja Srbije koje sprovodi Srpska napredna stranka i nasilja njihovih batinaških odreda po svim opštinama i gradovima širom Srbije u kojima se održavaju lokalni izbori. Uporno ćemo insistirati na ostvarenju svakog našeg predizbornog obećanja kako bismo pokrenuli ova mesta i pokazali ljudima da cela zemlja može da se vodi na bolji način. Srbija je ugrožena i u celoj zemlji se podjednako loše živi od kako je ova loša vlast zauzela sve opštine i zato je izuzetno važno da 24. decembra građani izađu u što većem broju na glasanje, a na nama je da sačuvamo kutije i otpočnemo promene u Srbiji od Negotina, Kostolca, Mionice i Pećinaca“, poručio je lider demokrata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari