Šutanovac u subotu predstavlja antikorupcijski tim 1Foto: Fonet

Koalicija okupljena oko Demokratske stranke „Da oslobodimo Beograd“ za vikend počinje sa intenziviranjem kampanje i javnom događajima.

Tako će u nedelju ova koalicija održati prvi veći događaj u svečanoj sali opštine Stari grad, a u subotu će antikorupcijski tim DS-a obratiti javnosti sa svojim prvim nalazima, rečeno je Danasu u DS.

Na skupu u nedelju okupljenima će se obratiti kandidat za gradonačelnika ove koalicije Dragan Šutanovac, prva na listi Vesna Rakić Vodinelić kao i Marko Đurišić. Kao nam je objašnjeno, ideja je da se tada predstavi i Deklaracija za Beograd koja će sadržati vrednosti za koje će se ova lista zalagati u predstojećoj kampanji, a već od ponedeljka će deklaracija biti ponuđena građanima Beograda na štandovima, u direktnim kontaktima i svim odborima stranaka koalicije u Beogradu.

Događaju će prisustvovati i kandidati za odbornike sa ove liste, među kojima su i profesori univerziteta, doktori nauka, ali i penzionisani generali i admirali Vojske Srbije. Na listi su i visoki funkcioneri DS Tamara Tripić, Ljiljana Lučić, Branislav Lečić, Nataša Vučković, Maja Videnović, prof. dr Ivan Vujačić, dr Zoran Lutovac, Vesna Marjanović, prof. dr Dragoslav Šumarac i šef izbornog štaba Balša Božović.

Za prvi dan vikenda u subotu je planirano da se novoformirani antikorupcijski tim DS-a, sastavljen od mladih pravnika, politikologa i ekonomista izaći sa svojim prvim nalazima o korupciji gradske vlasti u Beogradu.

Demokrate tokom vikenda nastavljaju i svoje ostale aktivnosti u terenskoj kampanji, koja je počela još pre raspisivanja izbora, i nastavila se prethodnih dana kada su funkcioneri i predstavnici liste posetili prigradske opštine Barajevo, Surčin, Mladenovac, Grocku, gde su razgovarali sa građanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari