SZS: Pretnje Đukanovića Tanji Fajon 1Foto: FoNet Nenad Djordjevic

Savez za Srbiju najoštrije (SzS) osuđuje pretnje koje je Aleksandar Vučić preko svog glasnogovornika Vladimira Đukanovića uputio predsednici delegacije Evropskog parlamenta za saradnju sa Srbijom Tanji Fajon.

Poruka poslata gospođi Fajon „da se ne pravi mnogo pametna i da pazi šta i kako radi“, predstavlja jasnu opomenu svakome ko se drzne da kaže bilo kakvu kritičku reč o diktatorskom režimu, makar taj neko dolazio i iz inostranstva, navedeno je u današnjem saopštenju SzS.

Do sada su takve preteće poruke SNS batinaši izgovarali građanima širom Srbije, ali kako režim slabi tako panika raste, pa je posle opozicije, slobodnomislećih građana, red došao i na predstavnike međunarodne zajednice. Ovakvim rečnikom Vladimir Đukanović, odnosno Aleksandar Vučić, pokazali su svoje pravo lice i potvrdili činjenicu da možda jesu oni izašli iz radikala, ali da radikali iz njih neće izaći nikad, ocenjuje SzS.

Nadamo se da će predstavnici međunarodne zajednice napokon prestati da žmure na bezbroj primera poput ovoga koji pokazuju u šta se Srbija pretvorila, da će jasno i glasno reći šta se u Srbiji dešava i da će umesto lažnog dijaloga ponuditi rešenja koja će biti slična rešenjima koja su za prevazilaženje političke krize primenjena u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, zaključeno je u saopštenju SzS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari