SZS: Vučić neistomšljenike tretira kao izdajnike, a njegovi saradnici prave dogovore s Pacolijem 1Foto: Savez za Srbiju

Savez za Srbiju (SZS) je danas da poručio da saradnici predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji političke neistomišljenike etiketira kao izdajnike, prave „tajne dogovore s Bedžetom Pacolijem o podršci Haradinajevoj vladi“.

„Fotografija na kojoj su Milan Radojičić i Goran Rakić s Bedžetom Pacolijem na jahti u Budvi, pokazuje kako Vučićevi ljudi prave kriminalne ‘dilove’ dok ih on proglašava najvećim patriotama“, piše u saopštenju SZS-a.

Savez je ocenio da je Vučićev poziv Srbima da glasaju za Srpsku listu, poziv na nastavak „tajnih sastanaka i dogovora iza ledja i na štetu srpskog naroda i države“.

„Ova fotografija je najbolji pokazatelj laži ovog režima, koji pod maskom brige za narod na Kosovu, u stvari brine samo za sopstvene kriminalne kombinacije, dok gradjani Srbije na Kosovu žive sve teže pod koalicionom vlašću Vučića i Haradinaja“, piše u saopštenju.

Istraživački portal „KRIK“ je objavio fotografiju nastalu pre dve godine u Crnoj Gori gde su se sastali predsednik Srpske liste Goran Rakića, kontroverzni biznismen s Kosova Milan Radoičić i kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, u vreme pregovaranja o formiranju vlade Ramuša Haradinaja.

Kako je taj portal naveo, ubrzo posle tog sastanka u leto 2017. na jahti u Budvi, Pacoli je napustio dotadašnje političke partnere, pridružio se koaliciji Ramuša Haradinaja i postao ministar spoljnih poslova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari