Teodorović: Jankovići da napuste PSG 1Foto: Medija centar

Akademik Dušan Teodorović podržao je ostavku člana Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđana Škora.

Teodorović se u pismu, čiju je autentičnost potvrdio za Insajder, takođe izvinio jer i sam nije detaljnije obraložio zašto napušta pokret i dodao da „najiskrenije moli bračni par Janković da napusti pokret“.

On je za Insajder rekao da mu su sada čini da je trebalo da zahteva sastanak osnivača na kome bi se detaljno sagledalo stanje u Pokretu.

„Slobodan sam da Srđanovim konstatacijama dodam svoje utiske o potpuno netransparentnom finansijskom poslovanju, bezidejnosti, neefikasnosti i nepoštovanju dogovorenog od strane Predsednika PSG „ dodaje Teodorović.

On dodaje i da se protokom vremena uverio i sam da Saša Janković ne poseduje radne i kreativne sposobnosti i moralne vrline da predsedava pokretom koji, kako je naveo, pokušava da istinski promeni lice Srbije.

„Pokret slobodnih građana, koji se tako zove, jer nam je prvo ime ukradeno zbog aljkavosti i nesposobnosti, ne pripada bračnom paru Janković. Pokret je nastao sinergijom hrabrih pojedinaca blistavih profesionalnih karijera koji se bore za bolju Srbiju, ne uključujući u tu borbu lične interese i koristi. Najiskrenije molim bračni par Janković da napuste pokret.„ napisao je Teodorović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari