Tepić: SNS apsolutni pobednik kad je reč o političkim preletačima 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić poručila je danas vršiocu dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije Miloradu Grčiću da nikada iz opozicije nije preletela u vlast, a da je Srpska napredna stranka apsolutni pobedenik kad je reč o političkim preletačima.

Nema partije na vlasti koja je imala više preletača od kad je Srbije, a ja nikada nisam iz opozicije preletela u vlast, navodi se u odgovoru Tepić na pismo Grčića.

Da, angažovala sam se u dve stranke i to gotovo 10 godina u Ligi socijaldemokrata Vojvodine i 10 meseci u Novoj, istakla je ona.

Razlog za izlazak iz obe je razilaženje u političkim stavovima, od predsedničkih i beogradskih izbora, do Kosova i Metohije i protivljenja kolaboraciji sa vašim Šefom. Tako ga oslovljavate, zar ne, upitala je Tepić, aludirajući na Aleksandra Vučića.

Tepić je konstatovala da Grčiću nije lako, jer ga ne drže uzalud tri godine protivzakonito na čelu EPS.

„Ne uvaljuju vam tek tako da tri godine protivzakonito potpisujete ugovore vredne milijarde i milijarde tuđeg novca – novca građana, prema kom vaša partija i bratija imaju bezgraničnu ljubav”, ocenila je ona.

„Zato bolje brinite o sebi i zašto vas vaš Šef tretira kao nepismenog idiota koji će zbog njega i u zatvor. I da se odmah razumemo, ja takvog šefa, niti Šefa nemam, a za gospodina Dragana Đilasa ne brinite”, navela je Tepić.

„On nikada nije bežao ni pred zakonom, ni iz Srbije, a njegova adresa je, na žalost, postala dobro poznata vašim navijačkim grupama”, zaključila je Tepić u pisanoj izjavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari