Tepić zatražila javni razgovor sa direktorom EPS-a o poslovanju tog preduzeća 1Marinika Tepić Foto: FoNet/ Ognjen Stevanović

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić danas je zatražila od direktora EPS-a Milorada Grčića javni razgovor o poslovanju tog javnog preduzeća.

„Imajući u vidu da ste naš državni gigant EPS doveli do finansijskog, kadrovskog i sistemskog rasula, da ste amaterskim i burazerskim rukovođenjem izazvali nepopravljivu štetu po građane i zaposlene koji će platiti cenu vašeg neznanja, tražim da me kao predstavnicu građana primite na sastanak da o ovome razgovaramo pred građanima javno. Oni, koji Vas plaćaju, moraju znati šta i koje to poslove kome dodeljujete, dok je preduzeće pred bankrotom“, poručila je Tepić u pismu.

Ona smatra da Grčić može do kraja nedelje da se pripremi za ovaj sastanak i odgovori građanima zašto je EPS ponovo gubitaš i kakve će sve posledice trpeti i građani Srbije i zaposleni EPS-a zbog katastrofalne finansijske situacije u tom javnom preduzeću.

„Uverena da se ne plašite javnosti i da ćete vašu kancelariju direktora otvoriti za nas, očekujem da nam zakažete javni sastanak najkasnije za ponedeljak, 5. oktobar“, napisala je Tepić u pismu direktoru EPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari