Trajković: Novoformirana koalicija izlazi na kosovske izbore 6. oktobra 1Rada Trajković Foto: N1 (Arhiva)

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je danas za FoNet da će novoformirana koalicija definitivno izaći na kosovske izbore 6. oktobra i učestvovati u toj, kako je ocenila, neravnopravnoj i teškoj borbi.

„Biće to teška i neravnopravna borba sa jednom beskrupuloznom grupacijom“, kazala je Rada Trajković govoreći o Srpskoj listi. „Nećemo dozvoliti da nas pokore“, kazala je Rada Trajković.

Ona je konsatovala da će borba biti neravnopravna zato što su Srbi uplašeni i za svoju imovinu i za svoju bezbednost i nemaju pravo na svoj stav i mišljenje. „Posebno su uplašeni nakon ubistva Olivera Ivanovića“, kazala je Rada Trajković.

Prema njenim rečima, novoformirana koalicija pokušaće da dopre do Srba na Kosovu i da ih pita da li su predstavnici Srpske liste poput Gorana Rakića i Milana Radoičića pravo lice Srbije.

Juče je ozvaničena šira koalicija sačinjena od postojećih srpskih političkih subjekata i nju će činiti Slaviša Petković, Rada Trajković, Nenad Rašić, Dragiša Mirić i Branislav Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari